Islanda: Negocierile conduse de Katrin Jakobsdottir pentru formarea guvernului au eșuat

Negocierile cu privire la formarea unei coaliții guvernamentale între Mișcarea Stânga-Verzii și alte trei partide în urma alegerilor parlamentare din 28 octombrie desfășurate în Islanda eu eșuat, a anunțat luni postul de More »

Islanda. Prima centrală cu emisii de carbon negative ne-ar putea salva planeta

Efectele încălzirii globale au fost mai evidente ca niciodată în 2017, dar un nou tip de centrală electrică cu emisii de carbon negative ne-ar putea face viața mai ușoară. Când vorbim de More »

MARE SURPRIZĂ. Islanda, cea mai mică țară care va juca la un Mondial

Insularii au uimit lumea fotbalului și au obținut biletele pentru turneul final organizat, anul viitor, de Rusia. Este al doilea mare șoc creat de nordici, în ultimii doi ani. Islanda va evolua More »

Un scandal de pedofilie provoacă alegeri anticipate în Islanda

Prim-ministrul islandez a anunțat vineri organizarea de alegeri parlamentare anticipate, al doilea scrutin de acest fel în mai puțin de un an, după retragerea unui partid din coaliția de centru-dreapta, fapt ce More »

Naţionala de tineret joacă meci decisiv cu Islanda pentru calificarea la Euro 2017. Junioarele au obţinut deja două victorii la Trofeul Carpaţi

Naţionala feminină de tineret (sub 19 ani) a câştigat cu 31-26 meciul secund cu Lituania, din cadrul turneului de calificare de la Carballo (Spania). După înfrângerea din prima zi cu Spania, 23-24, More »

Ţara unde nu contează dacă eşti femeie, bărbat, emigrant sau cetăţean: toţi vor primi salariu pe care-l merită

În timp ce mii de femei din întreaga lume cer eliminarea diferenţelor de salarii dintre femei şi bărbaţi, Islanda a sărbătorit ziua internaţională a femeii devenind prima ţară din lume care elimină More »

Pîna si în Islanda , islandezii citesc în presa de la Reykjavík despre guvernul din Rúmenía : „Á nóttunni, eins og þjófnaður !!!”

Dómsmálaráðherra Rúmeníu segir af sér. Floran Iordache, dómsmálaráðherra Rúmeníu, hefur sagt af sér í kjölfar þeirrar mótmælaöldu sem gengið hefur yfir landið síðustu daga.À Mörg hundruð þúsund hafa komið saman til mótmæla More »

Presa din Islanda vorbeste despre protestele gigantice de peste hálf milljón de români

Um það bil hálf milljón Rúmena tók í dag þátt í mótmælum gegn stjórnvöldum. Þau hafa staðið síðastliðna sex daga. Tvö til þrjú hundruð þúsund komu saman í höfuðborginni Búkarest, 45 þúsund More »

Presa islandeza : chiar si în Islanda la Reykjavik, Grindeanu & Dragnea umbla în costume de Jilava „Stjórnvöld í Rúmeníu gefa eftir”

Sorin Grindeanu, forsætisráðherra Rúmeníu, ætlar að draga til baka opinbera tilskipun sem felur í sér að það verður ekki saknæmt að þiggja mútur og misbeita valdi sínu ef ávinningurinn er innan við More »

Si în mica Islanda : Mikill fjöldi Rúmena komu saman til að mótmæla landlægri spillingu

Tæplega 300 þúsund Rúmenar komu saman í höfuðborginni Búkarest og víðar í kvöld til að mótmæla ákvörðun stjórnvalda að lækka hámarksrefsingu fyrir ákveðna gerð spillingarbrota. Stjórnarandstaðan hefur lagt fram vantraust á ríkisstjórn More »

 

Cristian Sima: Sunt în Islanda, mi-e frică să vin în România

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a susţinut e că nu a fugit şi nu se ascund, ci doar că a plecat în Islanda pentru a avea timp. "Am avut clienţi puternici, îmi este frică". a declarat Cristian Sima în exclusivitate la Realitatea TV.

Brokerul Cristian Sima a declarat vineri seară, la Realitatea TV, că a apelat la ajutorul lui Viorel Hrebenciuc pentru amânarea Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) de la Bursa din Sibiu, lucru pe care acesta l-ar fi făcut.

"M-am intalnit cu domnul Hrebenciuc de două ori. Tot ce am scris a fost adevarat. Am sms-uri de la dânsul şi pot dovedi. Dupa ce am pierdut 30% din CNVM am apelat la domnul Hrebenciuc. Cu ce putere a amânat AGA? Nu pot spune. A telefonat la mai multe persoane implicate şi le-a spus că e bine să amâne", a spus Sima.

Brokerul Cristian Sima a declarat vineri seară, la Realitatea TV, că se află pe o insulă și că a plecat pentru că era cu" presiunea ajunsă la maxim", admițând că a pierdut banii clienților, după ce a tranzacționat prost.

"Aşa cum am declarat, am pierdut bani. Nu am plecat cu niciun ban, nu am niciun ban în niciun cont ascuns. Toate conturile sunt declarate. Toată nebunia e creată de presă. Eu am plecat pentru că eram cu presiunea ajunsă la maxim. Am pierdut cam două milioane de euro şi două milioane de dolari. Am tranzacţionat prost şi am pierdut. Îmi este frică, Imi este frică efectiv fizic", a spus Sima în exclisivitate la Realitatea TV, potrivit Newsin.

El a precizat că se așteaptă ca cei păgubiți să depună plângeri.

"Cred că o să se aştepte la câştiguri foarte mari. Cred că vor depune plângeri. Aştept să văd fiecare cât cere", a mai spus Sima.

IPJ Sibiu s-a autosesizat şi a început o anchetă în cazul fostului director general al Bursei de la Sibiu Cristian Sima în baza informaţiilor apărute în presă potrivit cărora acesta ar fi dispărut cu banii unor clienţi ce făceau tranzacţii printr-o firmă deţinută de el.

Birul de presă al IPJ Sibiu a precizat vineri că nu a fost depusă nicio plângere sau sesizare referitoare la dispariţia lui Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, iar, în lipsa unei reclamaţii, nu există temei legal pentru ca acesta să fie dat în urmărire naţională sau internaţională.

Cristian Sima a fost revocat miercuri din funcţiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Bursei de la Sibiu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cristian-sima-sunt-in-islanda-mi-e-frica-sa-vin-in-romania_1029348.html#ixzz298kVYCTY

Comentarii

Comentarii

2 Responses to Cristian Sima: Sunt în Islanda, mi-e frică să vin în România

  1. ludu spune:

    Frica,de ce ?bursa e ca si o casa de pariuri,cistiga numai cei ce stiu dinainte rezultatul evenimentului pe care pariaza

  2. adri spune:

    cind golesti conturile clientilor ar cam trebui sa ii fie frica .cind oameni iti dau abani apoi nu mai au cum sa acceseze acesti bani din conturi -ar cam trebui sa ii fie frica

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: