Islanda: Negocierile conduse de Katrin Jakobsdottir pentru formarea guvernului au eșuat

Negocierile cu privire la formarea unei coaliții guvernamentale între Mișcarea Stânga-Verzii și alte trei partide în urma alegerilor parlamentare din 28 octombrie desfășurate în Islanda eu eșuat, a anunțat luni postul de More »

Islanda. Prima centrală cu emisii de carbon negative ne-ar putea salva planeta

Efectele încălzirii globale au fost mai evidente ca niciodată în 2017, dar un nou tip de centrală electrică cu emisii de carbon negative ne-ar putea face viața mai ușoară. Când vorbim de More »

MARE SURPRIZĂ. Islanda, cea mai mică țară care va juca la un Mondial

Insularii au uimit lumea fotbalului și au obținut biletele pentru turneul final organizat, anul viitor, de Rusia. Este al doilea mare șoc creat de nordici, în ultimii doi ani. Islanda va evolua More »

Un scandal de pedofilie provoacă alegeri anticipate în Islanda

Prim-ministrul islandez a anunțat vineri organizarea de alegeri parlamentare anticipate, al doilea scrutin de acest fel în mai puțin de un an, după retragerea unui partid din coaliția de centru-dreapta, fapt ce More »

Naţionala de tineret joacă meci decisiv cu Islanda pentru calificarea la Euro 2017. Junioarele au obţinut deja două victorii la Trofeul Carpaţi

Naţionala feminină de tineret (sub 19 ani) a câştigat cu 31-26 meciul secund cu Lituania, din cadrul turneului de calificare de la Carballo (Spania). După înfrângerea din prima zi cu Spania, 23-24, More »

Ţara unde nu contează dacă eşti femeie, bărbat, emigrant sau cetăţean: toţi vor primi salariu pe care-l merită

În timp ce mii de femei din întreaga lume cer eliminarea diferenţelor de salarii dintre femei şi bărbaţi, Islanda a sărbătorit ziua internaţională a femeii devenind prima ţară din lume care elimină More »

Pîna si în Islanda , islandezii citesc în presa de la Reykjavík despre guvernul din Rúmenía : „Á nóttunni, eins og þjófnaður !!!”

Dómsmálaráðherra Rúmeníu segir af sér. Floran Iordache, dómsmálaráðherra Rúmeníu, hefur sagt af sér í kjölfar þeirrar mótmælaöldu sem gengið hefur yfir landið síðustu daga.À Mörg hundruð þúsund hafa komið saman til mótmæla More »

Presa din Islanda vorbeste despre protestele gigantice de peste hálf milljón de români

Um það bil hálf milljón Rúmena tók í dag þátt í mótmælum gegn stjórnvöldum. Þau hafa staðið síðastliðna sex daga. Tvö til þrjú hundruð þúsund komu saman í höfuðborginni Búkarest, 45 þúsund More »

Presa islandeza : chiar si în Islanda la Reykjavik, Grindeanu & Dragnea umbla în costume de Jilava „Stjórnvöld í Rúmeníu gefa eftir”

Sorin Grindeanu, forsætisráðherra Rúmeníu, ætlar að draga til baka opinbera tilskipun sem felur í sér að það verður ekki saknæmt að þiggja mútur og misbeita valdi sínu ef ávinningurinn er innan við More »

Si în mica Islanda : Mikill fjöldi Rúmena komu saman til að mótmæla landlægri spillingu

Tæplega 300 þúsund Rúmenar komu saman í höfuðborginni Búkarest og víðar í kvöld til að mótmæla ákvörðun stjórnvalda að lækka hámarksrefsingu fyrir ákveðna gerð spillingarbrota. Stjórnarandstaðan hefur lagt fram vantraust á ríkisstjórn More »

 

Islanda, zona crepusculara! O turista data disparuta S-A CAUTAT SINGURA ore in sir

Vi s-a părut ciudat când aţi căutat minute în şir un obiect pe care îl aveaţi de fapt în mână sau, cel puţin, mai la îndemână decât aţi fi crezut? Cum credeţi, atunci, că s-a simţit o femeie care s-a trezit că s-a căutat pe ea însăşi ore în şir?

Islanda este, fără îndoială, o ţară a ciudăţeniilor. Aici există un muzeu al penisurilor, carnea fermentată de rechin este considerată o delicatesă, iar drumurile sunt construite în funcţie de troli şi spiriduşi, iar zilele trecute s-a petrecut un eveniment nemaiîntâlnit: o femeie a ajuns să se caute singură după ce a fost dată dispărută în timpul unei excursii. Oricât de ciudat şi ilogic ar suna!

Femeia a plecat într-o excursie de weekend, cu autocarul, într-o regiune vulcanică din sudul Islandei. După un popas făcut pentru câteva fotografii, turista de origine asiatică nu a mai apărut la autocar. Toată lumea a căutat-o o bună bucată de vreme, iar apoi şoferul a pornit mai departe şi a anunţat poliţia în legătură cu dispariţia femeii, care, culmea culmilor!, participase la căutări fără să aibă habar de ce se întâmplă.

Cum s-a ajuns în această situaţie ridicolă? După ce a coborât din autocar, femeia a mers la o toaletă din zonă, unde şi-a schimbat hainele şi s-a "împrospătat" puţin, astfel că la întoarcere nu a mai fost recunoscută de şofer şi de ceilalţi pasageri.

Până la urmă turista a realizat că descrierea persoanei dispărute i se potriveşte foarte bine şi a anunţat poliţia că de fapt a fost vorba despre o neînţelegere. Căutările au fost sistate imediat, iar şeful echipei de poliţie care a condus operaţiunea a spus că inconvenientul a fost creat de faptul că persoanele din autocar nu au fost numărate corect.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: