Islanda si-a prezentat cu stil lotul pentru Cupa Mondiala (video)

Islanda, cea mai mica natiune din istorie calificata la un turneu final al Cupei Mondiale, si-a prezentat cu stil jucatorii care vor participa la marea intrecere din Rusia in aceasta vara. Din More »

O companie aeriană îți dă 3.300 de euro/lună să te muți în Islanda și să călătorești în toată lumea

O companie aeriană low-cost din Islanda a lansat un concurs în care caută doi prieteni care să se mute în Islanda și să călătorească gratuit în lume, apoi să producă un conținut More »

“Hotelul” transparent din care se poate vedea aurora boreală, în Islanda

Dacă v-aţi apucat deja să căutaţi destinaţii pentru vacanţa din 2018, avem o propunere. Într-o pădure din Islanda s-a deschis un neobişnuit complex format din nouă capsule cu înveliş transparent. Prin urmare, turiştii More »

In Islanda a devenit ilegal ca femeile sa castige mai puțin decât bărbații

O nouă lege care prevede că este ilegal ca femeile sa fie platite mai putin decat barbatii a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 in Islanda. Companiile vor trebui să obțină More »

Islanda s-a saturat de numarul prea mare de turisti!

Islanda a devenit o destinaţie turistică atât de populară încât numărul vizitatorilor străini ar urma să depăşească populaţia locală de şapte ori în acest an, astfel că Guvernul islandez se gândeşte dacă More »

Ea este prim-ministrul Islandei. Are trei copii, la fel ca Firea, insa aici se opresc comparatiile

Katrin Jakobsdottir este premierul Islandei din noiembrie 2017. Are numai 41 de ani, pe care nu0i arata deloc, si este mama a trei copii. Katrin Jakobsdottir este liderul Aliantei Verzilor de Stanga. More »

Islanda: Negocierile conduse de Katrin Jakobsdottir pentru formarea guvernului au eșuat

Negocierile cu privire la formarea unei coaliții guvernamentale între Mișcarea Stânga-Verzii și alte trei partide în urma alegerilor parlamentare din 28 octombrie desfășurate în Islanda eu eșuat, a anunțat luni postul de More »

Islanda. Prima centrală cu emisii de carbon negative ne-ar putea salva planeta

Efectele încălzirii globale au fost mai evidente ca niciodată în 2017, dar un nou tip de centrală electrică cu emisii de carbon negative ne-ar putea face viața mai ușoară. Când vorbim de More »

MARE SURPRIZĂ. Islanda, cea mai mică țară care va juca la un Mondial

Insularii au uimit lumea fotbalului și au obținut biletele pentru turneul final organizat, anul viitor, de Rusia. Este al doilea mare șoc creat de nordici, în ultimii doi ani. Islanda va evolua More »

 

Islanda avansează rapid în cadrul negocierilor de aderare la UE

Islanda a înregistrat progrese "foarte rapide", după un an de la deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană (UE), chiar dacă problema dificilă a pescuitului nu a fost soluţionată, şi-au exprimat vineri mulţumirea atât negociatorii europeni, cât şi cei islandezi.Reprezentanţii au deschis vineri trei noi capitole de negociere, privind transporturile, politica socială şi piaţa muncii şi controlul financiar, numărul capitolelor deschise ajungând astfel la 18 din totalul de 35.

Dintre aceste 18 capitole, zece au putut fi închise, Islanda îndeplinind deja o mare parte dintre regulile şi normele UE, în baza apartenenţei sale Spaţiul Economic European (EEE). "În doar un an, este un rezultat impresionant", a apreciat comisarul pentru Extindere Stefan Füle, la finalul unei reuniuni cu ministrul islandez de Externe Ossur Skarpheoinsson. Este "cea mai rapidă avansare" înregistrată de un stat candidat, de când UE şi-a consolidat regulile în vederea integrării în acest bloc, în 2006, în opinia sa.

Islanda avansează rapid în cadrul negocierilor de aderare la UE

Comentarii

Comentarii

3 Responses to Islanda avansează rapid în cadrul negocierilor de aderare la UE

  1. ChavaLito^ spune:

    se numeste colonizare nu aderare,daca se va intampla si asta vor fi terminati Dpdv economic si politic.

  2. florin spune:

    exact, tarilel mici si slabe economic si politic sunt supuse colonizarii,in islanda va fi un dezastru daca intra in ue, deja ma gandesc s-o intind de aici daca se intampla asta

  3. vidoco spune:

    ai duce si pe ei cu zaharelul, Intelepti lor, agenti Imperiului, botul pe labe, ce iesire din criza, lecti ,pentru, alte Pasalicuri,, o sa-i termine si pe ei, Planurile lor sunt facute, Mari nostri Imparati, i-au decizi democratice pentru popoarele, ne redefinesc cetateni cu chip..sa le urmam Poruncile..popoarele europene sunt sub tirania Puteri Imperiului European..

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: