Islanda si-a prezentat cu stil lotul pentru Cupa Mondiala (video)

Islanda, cea mai mica natiune din istorie calificata la un turneu final al Cupei Mondiale, si-a prezentat cu stil jucatorii care vor participa la marea intrecere din Rusia in aceasta vara. Din More »

O companie aeriană îți dă 3.300 de euro/lună să te muți în Islanda și să călătorești în toată lumea

O companie aeriană low-cost din Islanda a lansat un concurs în care caută doi prieteni care să se mute în Islanda și să călătorească gratuit în lume, apoi să producă un conținut More »

“Hotelul” transparent din care se poate vedea aurora boreală, în Islanda

Dacă v-aţi apucat deja să căutaţi destinaţii pentru vacanţa din 2018, avem o propunere. Într-o pădure din Islanda s-a deschis un neobişnuit complex format din nouă capsule cu înveliş transparent. Prin urmare, turiştii More »

In Islanda a devenit ilegal ca femeile sa castige mai puțin decât bărbații

O nouă lege care prevede că este ilegal ca femeile sa fie platite mai putin decat barbatii a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 in Islanda. Companiile vor trebui să obțină More »

Islanda s-a saturat de numarul prea mare de turisti!

Islanda a devenit o destinaţie turistică atât de populară încât numărul vizitatorilor străini ar urma să depăşească populaţia locală de şapte ori în acest an, astfel că Guvernul islandez se gândeşte dacă More »

Ea este prim-ministrul Islandei. Are trei copii, la fel ca Firea, insa aici se opresc comparatiile

Katrin Jakobsdottir este premierul Islandei din noiembrie 2017. Are numai 41 de ani, pe care nu0i arata deloc, si este mama a trei copii. Katrin Jakobsdottir este liderul Aliantei Verzilor de Stanga. More »

Islanda: Negocierile conduse de Katrin Jakobsdottir pentru formarea guvernului au eșuat

Negocierile cu privire la formarea unei coaliții guvernamentale între Mișcarea Stânga-Verzii și alte trei partide în urma alegerilor parlamentare din 28 octombrie desfășurate în Islanda eu eșuat, a anunțat luni postul de More »

Islanda. Prima centrală cu emisii de carbon negative ne-ar putea salva planeta

Efectele încălzirii globale au fost mai evidente ca niciodată în 2017, dar un nou tip de centrală electrică cu emisii de carbon negative ne-ar putea face viața mai ușoară. Când vorbim de More »

MARE SURPRIZĂ. Islanda, cea mai mică țară care va juca la un Mondial

Insularii au uimit lumea fotbalului și au obținut biletele pentru turneul final organizat, anul viitor, de Rusia. Este al doilea mare șoc creat de nordici, în ultimii doi ani. Islanda va evolua More »

 

Cooperare intre CERONAV si centrul de salvare din Islanda


Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va coopera cu Maritime Safety and Survival Training Centre din Islanda în cadrul proiectului de mobilitate „Improved teaching in personal safety and social responsibility for seafarers ”, finanţat prin Programul de învăţare pe tot parcursul vieţii – Leonardo da Vinci.

Cooperararea dintre cele două centre va consta în schimbul de experienţă şi transferul de inovaţie în ceea ce priveşte organizarea cursurilor de siguranţă maritimă având în vedere amendamentele aduse Convenţiei şi Codului STCW în urma reunirii părţilor la Manila, în iunie 2010.

„CERONAV are o experienţă de peste 35 de ani în domeniul instruirii maritime şi este recunoscut ca unul dintre centrele de prestigiu din Europa. Faptul că reprezentanţii unui centru de pregătire din Islanda au apelat la CERONAV pentru realizarea obiectivelor acestui proiect, nu poate decât să ne onoreze şi să ne confirme faptul că CERONAV deţine know-how de care chiar şi ţările vestice, cu tradiţie în navigaţie, au nevoie” a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

Cooperare intre CERONAV si centrul de salvare din Islanda

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: