Un scandal de pedofilie provoacă alegeri anticipate în Islanda

Prim-ministrul islandez a anunțat vineri organizarea de alegeri parlamentare anticipate, al doilea scrutin de acest fel în mai puțin de un an, după retragerea unui partid din coaliția de centru-dreapta, fapt ce More »

Naţionala de tineret joacă meci decisiv cu Islanda pentru calificarea la Euro 2017. Junioarele au obţinut deja două victorii la Trofeul Carpaţi

Naţionala feminină de tineret (sub 19 ani) a câştigat cu 31-26 meciul secund cu Lituania, din cadrul turneului de calificare de la Carballo (Spania). După înfrângerea din prima zi cu Spania, 23-24, More »

Ţara unde nu contează dacă eşti femeie, bărbat, emigrant sau cetăţean: toţi vor primi salariu pe care-l merită

În timp ce mii de femei din întreaga lume cer eliminarea diferenţelor de salarii dintre femei şi bărbaţi, Islanda a sărbătorit ziua internaţională a femeii devenind prima ţară din lume care elimină More »

Pîna si în Islanda , islandezii citesc în presa de la Reykjavík despre guvernul din Rúmenía : „Á nóttunni, eins og þjófnaður !!!”

Dómsmálaráðherra Rúmeníu segir af sér. Floran Iordache, dómsmálaráðherra Rúmeníu, hefur sagt af sér í kjölfar þeirrar mótmælaöldu sem gengið hefur yfir landið síðustu daga.À Mörg hundruð þúsund hafa komið saman til mótmæla More »

Presa din Islanda vorbeste despre protestele gigantice de peste hálf milljón de români

Um það bil hálf milljón Rúmena tók í dag þátt í mótmælum gegn stjórnvöldum. Þau hafa staðið síðastliðna sex daga. Tvö til þrjú hundruð þúsund komu saman í höfuðborginni Búkarest, 45 þúsund More »

Presa islandeza : chiar si în Islanda la Reykjavik, Grindeanu & Dragnea umbla în costume de Jilava „Stjórnvöld í Rúmeníu gefa eftir”

Sorin Grindeanu, forsætisráðherra Rúmeníu, ætlar að draga til baka opinbera tilskipun sem felur í sér að það verður ekki saknæmt að þiggja mútur og misbeita valdi sínu ef ávinningurinn er innan við More »

Si în mica Islanda : Mikill fjöldi Rúmena komu saman til að mótmæla landlægri spillingu

Tæplega 300 þúsund Rúmenar komu saman í höfuðborginni Búkarest og víðar í kvöld til að mótmæla ákvörðun stjórnvalda að lækka hámarksrefsingu fyrir ákveðna gerð spillingarbrota. Stjórnarandstaðan hefur lagt fram vantraust á ríkisstjórn More »

Arheologii au găsit un mormânt vechi de 1.000 de ani în Islanda

Arheologii au găsit în Islanda mai multe morminte vechi de 1.000 de ani. Spre surprinderea lor, dintr-unul din ele ieșea un obiect din os, folosit, probabil, la prinderea pieselor vestimentare, și o More »

Sărbătoare în Islanda. Cum au fost primiți acasă ”eroii” de la Euro 2016. ”Există încă basme!”

Eliminați de la Euro 2016, după un parcurs istoric la un turneu final, fotbaliștii reprezentativei nordice au fost primiţi ca nişte eroi la revenirea lor în ţară, luni seara, la Reykjavik. ”Există More »

Radio Romania Actualitati : Dorim sa contactam un roman care locuieste in Islanda pentru un reportaj despre evenimentele actuale de la Reykjavík

Buna ziua, Va contactam cu rugamintea de a ne ajuta cu un contact telefonic al unui roman care locuieste in Islanda si care ar putea sa nerelateze citeva detalii privind consecintele locale More »

 

Aeroporturile din Islanda, închise din nou din cauza norului de cenuşă vulcanică

"Se pare că pentru toate aeroporturile internaţionale nu va exista nici o aterizare sau decolare în această seară", a declarat purtătoarea de cuvânt a administraţiei aviaţiei civile, Hjordis Gudmundsdottir. Aeroportul principal, Keflavik, a fost închis la 7.00 GMT (10.00, ora României) din cauza concentraţiei mari de cenuşă.

Cel de la Reykjavik, mai mic, a fost închis ulterior, a indicat ea. În nord, aeroportul din Akureyri, unde toate zborurile internaţionale au fost deviate la sfârşitul săptămânii trecute, este în continuare deschis, a precizat Gudmundsdottir, adăugând că acesta risca să fie închis în cursul serii. Norul de cenuşă emanat de vulcanul Eyjafjöll, care a blocat la sol cea mai mare parte a avioanelor în ultimele zile, este dens deasupra zonelor de coastă şi "în momentul în care vă vorbesc, cele patru aeroporturi sunt în nor", a precizat ea.

Aceasta a adăugat că închiderea ar putea fi de scurtă durată, responsabilii din domeniul aviaţiei sperând să redeschidă aeroportul Keflavik miercuri dimineaţă. Intrat în erupţie la 14 aprilie, vulcanul Eyjafjöll era în continuare activ marţi dimineaţă, dar nu mai degaja decât o cantitate mică de cenuşă.

 …. Aeroporturile din Islanda, închise din nou din cauza norului de cenuşă vulcanică

Imaginea articolului Aeroporturile din Islanda, închise din nou din cauza norului de cenuşă vulcanică

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: